Over ons

Over ons

Firma BrommerConcurrent is in 2008 in de Baarsjes geopend nadat we 13 jaar ervaring hebben opgedaan bij grote scooterbedrijven in Amsterdam en Utrecht.

Al sinds 2008 de meest toonaangevende vestiging in bromfietsen, scooters, accessoires, onderdelen en reparaties in Amsterdam en directe omgeving.

Doordat scooter rijden een goede oplossing is in hartje Amsterdam vanwege de drukte en hogere kosten van andere mobiliteit én een tekort is aan goede PRIJS – KWALITEIT verhouding, hebben wij ons eigen bedrijf opgestart en bieden wij al onze kennis en service aan onze klanten.

Hierdoor zijn wij nu uitgegroeid tot een modern full service scooterwinkel met een mooie showroom vol met alle modellen scooters, en met maandelijkse aanbiedingen.

Wilt u geholpen worden zoals het hoort, wat we echt missen in de scooterbranche in Amsterdam en omstreken, dan bent u bij het goede adres.

Firma BrommerConcurrent is de speciaalzaak voor scooters, motoren, reclame, schadeherstel, custom building en onderhoud aan alle tweewielers in regio Amsterdam.

Firma Brommerconcurrent kenmerkt zich door het grote aanbod van nieuwe en gebruikte scooters van alle merken. Door de vakkundige reparatiedienst zorgen we in ons bedrijf er voor dat u zo snel mogelijk weer de weg op kan voor een betaalbare prijs in overeenstemming met de klant.

Ook voor verzekeren en schadeafhandeling kunt u bij ons terecht. Firma BrommerConcurrent is officieel tussenpersoon van Unigarant verzekeringen en Comford Card Lease Maatschappij.

Het komt echter vaak voor dat wij meer aanbod hebben dan op de site wordt getoond. Wilt u zeker weten dat wij niet toevallig de occasion voor u hebben staan wat u zoekt , dan kunt u ons altijd bellen op het nummer 020 – 334 38 36.

Tevens hebben we altijd interesse in snorfietsen die u te koop aanbied en kunt u deze altijd inruilen voor een nieuwe.

Firma BrommerConcurrent een onmisbaar begrip in de scooterbranche.